Doptober actie een groot succes!

Door Aschwin Verheijden op 1 december 2022

411.818 dopjes zijn dit jaar ingezameld door honderden doppers in Roermond, Swalmen en omstreken. Dit jaar spaarden onze doppers voor Scouting Sint Joris Leeuwen.

Want niet alleen onze inwoners maar ook onze verenigingen hebben te maken met hoge energiekosten. Met deze actie willen we laten zien dat zij niet in de kou staan.

Wij beginnen alvast weer met sparen voor volgend jaar. Doe jij dan ook mee? Wil je dopstop zijn (inzamelpunt), dopper (doppen spaarder) of weet jij nog een goed doel? Laat ons dat dan weten.

Ons raadslid Aschwin Verheijden heeft de Doptober opbrengst van 2022 overhandigd aan Scouting Sint Joris Leeuwen🤝.  Onze bijdrage komt ten goede aan het vernieuwen van de huisvesting van deze vereniging. Want ook deze vereniging heeft te maken met hoge energiekosten.

Zo komen we samen met onze verenigingen de winter door!

Aschwin Verheijden

Aschwin Verheijden

Ik ben geboren en getogen in Roermond. Opgegroeid in ’t Veld, via de binnenstad en Donderberg, nu al bijna 25 jaar woonachtig aan de Kapel. Sinds ruim 26 jaar ben ik werkzaam bij de brandweer, waar ik zowel als vrijwilliger, als beroepsmatig actief ben. Naast de brandweer ben ik in mijn vrije tijd actief in

Meer over Aschwin Verheijden