Door Theo Geene op 28 oktober 2014

Huurders ontevreden

Ons lid van de steunfractie Tirza Houben is aanwezig geweest bij de bijeenkomst van WonenZuid met haar huurders van het Roosendael-complex.

Na de hoge jaarafrekening van afgelopen jaar, was er veel onduidelijkheid en ontevredenheid ontstaan bij de huurders van dit complex. De bijeenkomst was dan ook voornamelijk bedoeld om de huurders meer inzicht te geven in hoe de woningbouw tot deze eindafrekening was gekomen.

WonenZuid heeft maar voor een deel de ontevredenheid bij haar huurders weg kunnen nemen. Misschien komt dit wel omdat de zij wederom niet alle onkosten voor haar huurders op een rij hebben gezet maar vooral een technisch verhaal hebben gehouden.
Tirza zal de verdere ontwikkelen blijven volgen.

Theo Geene

Theo Geene

Sinds 1982 ben ik lid van de PvdA en ben binnen die partij ook vanaf het begin actief. Vele rozen heb ik inmiddels uitgedeeld en duizenden folders in brievenbussen gestopt. Ook heb ik in meerdere raadscommissies deelgenomen.Ik ben sinds 2006 lid van de steunfractie van de PvdA Roermond. Politiek is belangrijk, want daar worden beslissingen

Meer over Theo Geene