Lilianne Ploumen zet initiatiefnemers van De Belbrigade in het zonnetje!

Door Privé: Lynn Rulkens op 4 maart 2021

Nog anderhalve week tot de verkiezingen en wederom brengt PvdA partijleider Lilianne Ploumen een bezoek aan haar eigen thuis provincie Limburg. Ploumen vindt het belangrijk om steeds in gesprek met mensen te blijven. “Het motiveert mij elke dag weer om van de mensen te horen hoe het met ze gaat. Wat houdt hun bezig, hoe kunnen we elkaar blijven helpen en ondersteunen.”

Lilianne Ploumen zal in Roermond een taart bakken met haar favorieten ingrediënten samen met Heel Holland Bakt kandidaat Cas Wolters.
Vervolgens overhandigt Ploumen deze taart rond de klok van 14:15 uur op de Markt aan initiatiefnemers Hanneke Mouw, Suzan Seegers en Colette Elting van de Belbrigade. Dit project startten deze dames tegen eenzaamheid van ouderen in coronatijd. Inmiddels is dit initiatief  overgenomen door welzijnsorganisatie Wel.kom.

Privé: Lynn Rulkens

Privé: Lynn Rulkens

Ik hou van Roermond. Samen met mijn man en kinderen geniet ik elke dag van al het moois dat onze gemeente te bieden heeft. Desondanks is er nog veel werk te verzetten. Zo is betaalbaar wonen meer uitzondering dan regel en kan nog steeds niet iedereen meedoen. Daarnaast is het ook tijd voor een volgende

Meer over Privé: Lynn Rulkens