Lynn Rulkens wordt door de leden gekozen als lijsttrekker PvdA Roermond

Door Privé: Lynn Rulkens op 3 mei 2021

Als PvdA Roermond zijn we trots te melden dat Lynn Rulkens onze lijsttrekker wordt voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. Op 1 mei, Dag van de Arbeid, hebben de leden haar verkozen. Lynn heeft sinds de vorige verkiezingen, in 2018 als voorzitter de vereniging vertegenwoordigd. Met haar als voorvrouw hebben wij vertrouwen in een comeback van de PvdA in de Roermondse politiek.

Hoewel Lynn geen onbekende is binnen de PvdA en daarbuiten, wil zij met haar lijsttrekkerschap een nieuw geluid laten horen in Roermond. Een jong geluid, een verfrissend geluid, niet vanuit het old boys network, maar midden vanuit de samenleving.

Met Lynn kiest de PvdA Roermond voor de ménsen. Zij is een jonge vrouw, die oprecht is, staat voor een eerlijke samenleving en in staat is mensen te verbinden. Of dat nou binnen de wijk, de stad, de regio of het gemeentehuis is.

Privé: Lynn Rulkens

Privé: Lynn Rulkens

Ik hou van Roermond. Samen met mijn man en kinderen geniet ik elke dag van al het moois dat onze gemeente te bieden heeft. Desondanks is er nog veel werk te verzetten. Zo is betaalbaar wonen meer uitzondering dan regel en kan nog steeds niet iedereen meedoen. Daarnaast is het ook tijd voor een volgende

Meer over Privé: Lynn Rulkens