Werkbezoek aan Swalmen met jongste PvdA-Kamerlid Habtamu de Hoop

Door Privé: Lynn Rulkens op 30 augustus 2021
Gisteren bracht het jongste PvdA-Kamerlid Habtamu de Hoop een werkbezoek aan Swalmen. Daarbij lieten we zien wat Zjwame nu echt Zjwame maakt.
We spraken met startende ondernemers, zoals Ut Hen Hoes en doorgewinterde Swalmenaren met een eigen zaak, zoals Van Heijster Kantoor Boekado. Hoewel ze een lastig jaar achter de rug hebben, sprak uit hun verhalen vooral de wil om door te gaan en de schouders eronder te zetten.
Ook de Dorpsraad Swalmen werd uiteraard bezocht. Al die initiatieven lieten de echte gemeenschapszin van Swalmen volop zien.
Tijdens het werkbezoek brachten we ook een bezoek aan het zwembad. Familiebad de Bosberg draait volledig op de inzet van vrijwilligers. Daarom brachten we hen een reddingsboei ter ere van al die vrijwilligers. Namens de Partij van de Arbeid (PvdA) en onze Kamerfractie. Een initiatief dat alle hulp kan gebruiken!
Privé: Lynn Rulkens

Privé: Lynn Rulkens

Ik hou van Roermond. Samen met mijn man en kinderen geniet ik elke dag van al het moois dat onze gemeente te bieden heeft. Desondanks is er nog veel werk te verzetten. Zo is betaalbaar wonen meer uitzondering dan regel en kan nog steeds niet iedereen meedoen. Daarnaast is het ook tijd voor een volgende

Meer over Privé: Lynn Rulkens