Zeker Zijn – van een goed gesprek over Wonen

Door Lynn Rulkens op 27 februari 2019 | Royal Theater, Hamstraat 7A te Roermond

Vrijdag 15 maart organiseert de PvdA een goed gesprek over Wonen en ook u bent van harte welkom om mee te praten.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zeker kan zijn van een fijne en betaalbare woning. Waar je een gezin kan stichten. Een plek waar je thuis bent. Maar op veel plekken in Nederland en ook in Roermond is het voor sommigen bijna onmogelijk om dat thuis te vinden. De vraag is groot en het aanbod klein. Beleggers, speculanten en huisjesmelker domineren. Daar strijden wij tegen.

Kent u mensen of ervaart u zelf de moeite van het vinden van een betaalbare woning. Kom dan meepraten over de zorgen die u heeft. 

Om 16.00u openen de deuren en vanaf 16.30u bieden we een inhoudelijk programma met volop ruimte voor vragen. Om 18.30u sluiten we af met een borrel. Aan de bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. 

Wilt u ook zeker zijn van een goed gesprek? Kom dan 15 maart om 16.00u naar het Royal Theater in Roermond. 

Lynn Rulkens

Lynn Rulkens

Voor mij is politiek meedoen. Mee doen met gesprekken, mee doen met acties, mee doen in de samenleving. Die samenleving maken we immers samen. Ondanks het feit dat ik niet uit een zogenaamd rood nest kom, is er voor mij maar één passende partij waarin voor mij belangrijke waarden als vrijheid, gelijkheid en solidariteit samenkomen

Meer over Lynn Rulkens