Afscheid Lynn Rulkens/Benoeming Ron Piepers

Door Richard Heijmann op 10 februari 2023


In de raadsvergadering van 9 februari nam Lynn Rulkens afscheid van de gemeenteraad van Roermond en werd Ron Piepers geïnstalleerd als haar opvolger.


De PvdA Roermond is Lynn veel dank verschuldigd voor haar tomeloze inzet om de partij eerst weer terug te brengen in de Raad en daarna weer te kunnen deelnemen aan de coalitie. De vele mooie woorden en knuffels bij haar afscheid waren dan ook dik verdiend!

Lynn sprak bij haar afscheid de hoop uit dat er de komende jaren meer aandacht komt voor de mogelijkheden van iedereen om deel te kunnen nemen aan het politieke werk, ook als je al een drukke baan hebt, een gezin met kleine kinderen of anderszins al erg actief bent in de samenleving. Wil je dat de politiek een goede afspiegeling is van de samenleving dan zul je zelf hiervoor als politiek de voorwaarden moeten creëren.

Lynn, bedankt voor alles en Ron heel veel succes!

Richard Heijmann

Richard Heijmann

Ik ben geboren in Posterholt. Toen ik 6 jaar was ben ik met mijn ouders verhuisd naar Boukoul en daarna ben ik via Swalmen in 1993 in Roermond gaan wonen. Ik woon met mijn 3 kinderen in Hoogvonderen. Ik heb een vriendin Nicole met wie ik geniet van de mooie dingen van het leven, zoals

Meer over Richard Heijmann